Israel

Israel «klipper gresset» i Gaza

Israel er i Gaza for å «klippe gresset». Israelske ledere sier det selv. De tenker – og handler – slik:

Det er alltid motstand i Gaza!  Gaza – en stor flyktningeleir, et stort fengsel. Som er skapt av Israel! Når motstanden i Gaza når et visst nivå – og begynner å bli plagsom for Israel – må Israel til Gaza og slå den ned. Så blir det rolig en stund – for Israel har «klippet gresset».

Undertrykking og urett skapet motstand
Det er sånn med Israel i Gaza! Israel «klipper gresset»! Motstand – mot Israels okkupasjon og undertrykking – vokser. Situasjonen blir urolig for Israel som igjen må inn å «klippe».

Slik er det for en stat – Israel – som er basert på urett! Har fordrevet hundretusener av palestinere ved etnisk rensing. Og stjålet deres jord, landsbyer og byer. For senere å undertrykke og bombe dem; ofrene, palestinerne.

«Gresset» vokser til
«Gresset» vokser! Det blir ingen fred uten rettferd. Israel må stadig inn for å holde motstanden nede.

Vi ser bilder fra Israel som «klipper»! Bomber, terroriserer og dreper! For å skremme og undertvinge palestinerne! «Stå ikke opp mot oss! Vi slår tilbake» – uten grenser.

Israels bombing og terror
Hvem kan stå mot dette; Israel som «klipper gresset»? De som rammes av det: palestinerne! De ser urett i øynene hver dag! Israels urett, intens og brutal – som nå den i Gaza.

Minne om bombing skal leve! Palestinsk besluttsomhet vil tilta. I hjerte og sinn hos dem er én fiende: Israel; ikke unaturlig! Israel – brutal undertrykker og okkupantmakt. Og som slik, ikke vil kunne få fred. Det ligger i bunnen.

Trond Ali Linstad

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop