Israel

Krig i Gaza: – Hva er Israels plan?

Overskrift til en større artikkel i Klassekampen 3. november for et intervju med Forsvarssjef Erik Kristoffersen lyder slik: «Forstår ikke Israels plan.» Det ligger hjelp i historien.

Ledere for det sionistiske prosjektet med innvandring av jøder til Palestina, gjorde det tidlig klart at innvandringen – og koloniseringen – ville gjelde hele Palestina. Den opprinnelige befolkningen; palestinerne, skulle drives bort, det ble etnisk rensing. Hele landet skulle tas over.

Nye kriger
Hvordan få det til? «En krig vil være til hjelp», sa David Ben Gurion, Israels første statsminister. Og kriger er det blitt. Nå sist i Gaza. Israel vil «rense» Gaza, helt kontrollere arealet og drive palestinerne i Gaza til Egypt. Vestbredden kan følge, selv om det kan ta tid.

Med nye kriger? Palestinerne får se. Om Israels planer? Det gis hjelp i historien, som også dette sier:

Stor-Israel

Staten «Israels» grenser
Hvor går Staten Israels grenser? Israel har ingen legitime grenser, men har tatt seg til rette, stjålet og okkupert land – gjerne i kriger – slik sionistiske ledere selv har ønsket. Nå fordriver de palestinere fra Gaza. Snart blir det nye områder de vil erholde. Eventuelt ta med våpenmakt.

Se bilder over – med sionisters ønsket mål om «Stor-Israel». Målet strekes også opp av Israels Ambassaden i Oslo. Det venter flere kriger.

Sionistiske ledere om ekspansjon
Sionistiske ledere har alltid gjort klart at de arbeider for et Stor-Israel. Det vil de krige for:

«Det er ikke snakk om å opprettholde status quo. Vi må skape en dynamisk stat som er orientert for ekspansjon.» David Ben-Gurion
“Eretz Israel vil bli gjenopprettet til Israels folk. Hele landet. For alltid.” Menachem Begin
“Jeg hengir mitt liv til gjenfødelse av den jødiske staten med en jødisk majoritet, på begge sider av Jordan.» Ze’ev Jabotinsky

Sionister tar Jerusalem

Trengs ytterligere hjelp om «Israels» mål? Se denne korte video, hvordan sionister tar hele Jerusalem: I strid med klare vedtak i FN, både i Hovedforsamlingen og i Sikkerhetsrådet. «Israel» og sionistene gjør som de selv vil. De fleste bukker for dem; sionist-jøder har innflytelse og makt.

Se dette som hjelp til forsvarssjefen.

Av Trond Ali Linstad

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop