Israel

Sionistene i staten «Israel» kan fremme verdenskrig

Les det – for det er sant! Sionister i staten «Israel» kan synes å ønske verdenskrig! Utgangspunktet er krigen i Gaza. Målet med krigen er å drive palestinere ut – av Gaza. Og etter hvert – av hele Palestina! Palestina skal «renses» for ikke-jøder: «menneskelige dyr», som «Israels» krigsminister nylig sa det. Tilbake skal bare være «jøder»; de eksklusive, rene og fremstående, som mener at de skal styre verden: et sionist-jødisk pålegg.

Fiender må rives ned. Arabiske stater – svake og ynkelige – kan provoseres til å blande seg inn. Åpen «israelsk» terror i Gaza skal bidra til det. Arabiske stater vil raskt ble bombet. Iran kan stå tilbake, en erkefiende til «Israel».

Iran skal foreta seg noe som blir «provoserende» for «Israel» og USA. Sammen starter de krig mot Iran; de terrorbomber landet. Med håp om å seire ved det. I hvert fall ønsker de Iran svekket. Og med Iran: Hezbollah i Libanon. Libanon kan bombes, og kanskje Jordan. Sikkert også Syria. Suverent overherredømme av «Israel» (og USA) i regionen skal bli resultatet.

Men kanskje Russland blander seg inn? På side med Iran og Hezbollah. Og med den palestinske motstandsbevegelsen. Krigen bretter seg ut. Den kan ende i en verdenskrig.

Sionist-jødene og USA kan ha feilberegnet situasjonen! Den ender ikke med deres hegemoni i regionen. Men hundretusener og kanskje millioner av mennesker blir drept eller såret. Som resultat av sionistiske og amerikanske drømmer. Slik ender gjerne aggressive kriger.

Hvilken konklusjon i norske skolebøker (om vi overlever)? Det var «de andres» skyld! Slik er det alltid. Vi er de «fredsommelige» –som først kan la det bli bombet litt.

«Israel har rett til å forsvare seg»
Jeg griper fatt i det siste; et forsvar for aggresjoner. Og stiller leseren dette spørsmål: «Hvilken frase har du hørt mest, om du følger Gaza-krigen?» Jeg tipper det er denne, fra de herskende grupper: «Israel har rett til å forsvare seg.» Punktum.

«Palestinerne har rett til væpnet kamp.» (FN)
Men når hørte du dette sagt, eller leste det skrevet, et vedtak fra FNs Hoved-forsamling:

«Palestinerne har rett til å kjempe mot Israels okkupasjon med alle midler.»

Det palestinske folket har rett til å kjempe for frigjøring fra fremmed («israelsk») okkupasjon med alle tilgjengelige midler, inkludert væpnet kamp. (FN resolusjon 45/130.)

Nei, det hverken hører eller leser du! Norsk presse, og for den saks skyld også politikere, er ikke hederlige og balanserte. De fremstiller en sak ensidig og skjevt, særlig når det gjelder staten «Israel» og palestinerne.

De får ellers bakmenn på nakken; personer i posisjoner som følger og påvirker opinionen. Dette er – må det være lov å si: pro-sionistiske krefter. De er der, vit det.

«Israel» har rett til å forsvar seg, sier de.

Men hvor er «palestinernes rett»?

Av Trond Ali Linstad

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop