Norge

Tidligere israelsk minister, norsk rabbiner får årets «brobyggerpris» – i Pakistans navn?

Er det noen (rettsindige) pakistanere der ute?

Mye galt skal man lese! Den norske overrabbiner Michael Melchior ved synagogen i Oslo, har mottatt en «Brobyggerpris»!» Dette av en såkalt 14. august-komite: dannet i 2003 for å feire Pakistans nasjonaldag i Norge.

Grunn for prisen: Michael Melchior skal være «blant rollemodeller som bygger bruer og forståelse», heter det i juryens begrunnelse.

Galskap! Eller skal vi kalle det: Uvitenhet? Hvem er overrabbiner Michael Melchior? Talsmann for det sionistiske Israel: Dokumentert som apartheid-stat, en rasistisk stat, ansvarlig for kolonisering og etnisk rensing av palestinerne!

Ansvar for innvandring og kolonisering

Brobygger? Han har vært israelsk viseutenriksminister: Medansvarlig for Israels kriger og aggresjoner i regionen. Han har vært viseminister for utdanning og kultur – med ansvar for oppbygging av den israelske statens ideologiske fundament. Han har hatt ansvar for innvandring og kolonisering av jøder fra det tidligere Sovjet og Etiopia til Israel.

Innvandring og kolonisering – på det palestinske folkets jord! Brobygger?

Overrabbiner Melchior: – Palestina-Israel er en religiøs konflikt

Konflikten Israel-Palestina er en «religiøs» konflikt, sier overrabbiner Melchior. Og den kan ikke løses politisk. Du verden! Internasjonal rett gjelder da ikke – ifølge overrabbiner Michael Melchior! Vi må holde oss til religiøse skrifter – som Det gamle testamentet – der Palestina: «Det hellige landet» – angivelige skal være gitt «til jøder»! Men palestinerne er uten rettigheter!

I hvert fall ved den sionistiske tolkning av det – som overrabbiner Michael Melchior representerer! Takk da til troende ikke-sionistiske jøder! De er venner av oss. Som står for anstendig fred – med fred og rettferd for palestinerne.

Men pakistansk pris til Michael Melchior?

Skam for det!

Bilde. Michael Melchior: – En religiøs konflikt? Da kjemper de vel for fred og rettferd, disse sionist-jødiske soldatene som dreper palestinske barn. Palestinsk barnetegning – om hvordan palestinske barn oppfatter «religionskrigen».

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop