Antisionisme

Takk til Miko Peled

Miko Peled er tidligere israelsk elitesoldat, og sønn av israelsk general og sionist med heltestatus. Han er forfatter av boka «The General?s Son», en bok vi anbefaler man leser.


I boka forteller Miko Peled om sin oppvekst i Jerusalem, om sin egen erkjenning og omvendelse til et demokratisk, humanistisk livssyn, og om flyktningenes rett til å komme hjem, og at Israel ikke har rett til å eksistere som jødisk-sionistisk stat. Peled var nylig hovedtaler på et arrangement i Oslo, mot Israels illegale Apartheid-mur. Se bilde over, og les mer på www.theoslowall.no.

Dette er tanker fra Miko Peled

«Og når det gjelder dem som ønsker å være knyttet til Israel og til sionisme, og kle seg i det sionistiske flagget, det flagg som er kommet til å symbolisere intoleranse, hat, rasisme og brutalitet, så er de frie til å gjøre det. Men de skal vite dette, at når rettergangene begynner, og dommerne tar plass, og når arbeidet for sannhet og forsoning er kommet i gang, og de med skam skal måtte innrømme at de tok feil, vil de måtte huske å bøye knærne og bønnfalle om tilgivelse fra det folket som de så grovt gjorde urett.»

Her blir Miko Peled arrestert av israelske soldater, tidligere idag.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop