Palestina

I natt sov barn i Gaza

Nytt om barn i Gaza: I natt sov de! Det var ingen israelske fly i lufta over Gaza denne natten! Ingen israelske bomber ble sluppet, raketter ble ikke skutt ut for å rasere hus og boliger, drepe og lemleste barn, forskremt i sine senger. Barna fikk sove i ro; en ukjent følelse for mange.

Den israelske hæren – mordergjengen – hadde fokus et annet sted, på et svar fra Iran på israelske forbrytelser; bombing av iranske diplomatiske installasjoner, ja vel, men viktigere, dette: Israels krigsforbrytelser og folkemord rettet mot det palestinske folket, fortrinnsvis i Gaza over et halvt år! Og tidligere langt mer enn det. «Israel» er okkupant og krigsforbryter! Et fremmedelement; en kolonistat i Midtøsten! Det er på tide å si det.

Iran har gjort det; takk til Iran for det! «Israels» folkemord har pågått – og pågår. Mens folk flest, eller rettere sagt; USA og vestlige stater, har sett på; nei, flere har aktivt bistått i folkemordet!

Forsvar av okkupasjonen, og taushet om uretten, har preget myndighetspersoner og andre i flere tiår. Politikere og pressefolk rammes av det. De samme er satt til å forklare for folk det som skjer i området nå.

Iran har sagt fra! Og kan gjøre det igjen. Sammen med andre blant venner. En grense i urett kan være nådd. Og barn i Gaza får sove.

Av Trond Ali Linstad

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop