Artikler

To barn i media

To barn i media. Det ene (til høyre) viser et druknet flyktningbarn; det kom ikke fram på reisen til redning. Bildet rørte med rette, mange hjerter. Det ble gjengitt verden over. Fint! Barnet blir del av oss alle.


Det andre bilde (til venstre) viser en 8 måneder gammel baby som ble brent i hjel av israelske, sionistiske ekstremister. De kastet en brannbombe inn i et bolighus om natten, og drepte både barnet og barnets foreldre; alle brant i hjel. Grunn: De er palestinere, og skal skremmes vekk! Fra sine hus og sin grunn. Media har knapt vist det bildet.

Og, som et lite notat: Bildet ble brukt av Venner av Jerusalem i en annonse i avisa Klassekampen. Slik ble bildet trykket. Etter dette har redaktør i avisen krevd at han selv skal sensurere alle annonser fra Venner av Jerusalem før bruk. Han ville ikke det skulle trykkes.

Tilbake til saken. Jødiske ekstremister i Israel ble anholdt for brannbomben. Men blir ikke stilt for retten! (Ofrene var «bare» palestinere.»)

«De ansvarlige for en grusom mordbrand er fundet, siger Israels forsvarsminister. Men af hensyn til efterretnings-tjenestens kilder bliver de ikke retsforfulgt.» Den danske avisa Politiken, 5. november 2015 (se link under).

[ www.politiken.dk ]

Bildet her viser en av dem; smilende og stolt over det han har gjort. Og slipper unna med! Han er «jøde» mot «araber» i Israel! Og de første skal være prioriterte.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop